7 maj 2023
15:00

Östansbo IS A

Referat: Bjursås IK - Östansbo IS A

Årets gräspremiär på en för året ovanligt fin tidstrandsvallen i sågmyra. Första halvlek är väldigt svängig där vi börjar bra men sen äter sig Bjurs in i matchen och får även en straff som Felix räddar. Tre av tre straffar räddade nu. Helt fantastiskt bra :)
Vi skapar en del lägen framförallt spelar Adrian trond fri på en riktigt fin djupledsboll men deras målvakt gör en grym fotparad och räddar.
I andra går vi ut och sätter hög press vilket vi gör bra och vinner bollar och kommer till en del bra lägen. Efter ett stund inser BJurs att dom inte klarar vår press och börjar slå långt.
Vi orkar inte heller hålla hårdpress hela halvleken och även slutet av andra blir svängig där Arvid kommer i en fin kontring men lyckas tyvärr inte klämmai n den. Bjurs får även en rad hörnor men denna gång släpper vi inte in nån på fasta så matchen slutar 0-0.
Åter igen en bra kämpa insats där vi många gånger är hetare i närkamperna, det tar vi med oss.
Extra plus till Nils idag som gjorde A lags debut med bravur kommer bli riktigt kul att följa hans utveckling denna säsong.
Bara ladda om nu med lite lugnare träning imorrn sen väntar Fors på Onsdag.